Почеток

sv-nikola-org_webДобредојдовте

на нашата страница. Црковната општина Св. Никола од Мајнц, СР Германија сака на овој начин да ве информира за сите актуелности. Тука можете во секое време да се информирате за активностите на МПЦО Св. Никола и за престојните активности кои ќе бидат планирани. Доколку сакате да стапите во контакт со нас, тоа исто така ќе го вршите преку нашите адреси.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>